Med Umeå taxi reser du till fast pris räknat på den kortaste vägen. Nu kan du boka taxi på 206 orter i Sverige och 5 städer i Norge, smidigt och enkelt i samma system.

Du kan göra din bokning via denna webbokning, eller Umeå taxi Appen om du sedan tidigare har fått inlogg ( ej cabonnet inloggen).
Har du ingen inlogg kontakta vår marknadsavdelning : Länk till logg in

Reseprofil för dig som åker i tjänsten
Med en egen reseprofil har du full kontroll över ditt resande. Din profil innehåller bland annat möjlighet till att resa mot faktura/resekonto. Ett SMS skickas till registrerat telefonnummer med dina personliga inloggningsuppgifter.

Privat

För dig utan företagskonto finns möjligheten att registrera dig privat. Du kan då betala din resa direkt i appen mot ditt betalkort eller PayPal-konto!
I Appens meny finner du alternativen: ”Logga in/Skapa konto”

När du betalar mot ditt betalkort skickas kvittot på mail och det enda som du behöver göra är att hoppa in och ut ur beställd bil.

En reservation görs mot ditt konto direkt när du bokar din resa och beloppet dras endast när resan är utförd. Vi debiterar aldrig en resa som inte är utförd.

För att boka i övriga städer har Umeå taxi ett rikstäckande samarbete för taxibeställning via vår app som finns till iPhone, Android och Windows.
Med appen åker du alltid till fast pris!